На замітку ківерчанам: що подарувати на Новий Рік

27 Грудня 2017, 09:17
5830

Не відтерміновуйте підготовку подарунків для своєї половинки на останній день. Щоб не метушитися і обрати ідеальний презент – читайте нашу добірку, що подарувати дівчині на Новий рік.

Про це пише сайт 24.

Що подарувати дівчині на Новий рік

І перш, ніж обрати для коханої презент, пригадайте її захоплення, хобі, те, що найбільше її тішить. А може вона уже казала, що давно мріє про якусь річ?

Ви можете обрати щось з нашого списку або ж скомбінувати кілька варіантів.

Б’юті техніка

Якщо ваша половинка усі косметичні процедури робить самостійно, то б’юті гаджети точно їй сподобають. Сучасні високотехнологічні пристрої не лише заощаджують час, вони ще й здатні перетворити буденні ритуали краси на догляд, як у салоні краси.

Один з варіантів таких б’юті гаджетів – плойка-машинка, яка автоматично затягує пасмо волосся і через кілька секунд формує ідеальний локон.

Також можна придбати набір для апаратного манікюру, у який входять декілька насадок, які відрізняються різною формою і структурою поверхонь.

Ще один популярний б’юті винахід – електрична щітка для очищення шкіри обличчя. Пристрій глибокого та водночас делікатно змиває залишки косметики та інші види забруднення.

Книги

На перший погляд книга може здатися банальною ідеєю на подарунок. Однак зараз на українському ринку такий великий вибір книг знаменитих авторів з чудовим перекладом та стильною обкладинкою, що їх точно несоромно вручити як подарунок.

Чудовим подарунком на Новий рік стане атмосферна «Маленька книга хюґе. Як жити добре по-данськи». Вона точно додасть святкового настрою коханій дівчині.

Якщо ваша половинка стежить за своїм тілом, веде здоровий спосіб життя – підбирайте їй книгу на таку тематику. Один з варіантів – «Книга про тіло» голлівудської актриси Камерон Діаз та дієтолога Сандри Барк. Авторки цікаво розповідають, як залишатися здоровою, привабливою та енергійною у будь-якому віці.

Також можна подарувати біографію людини, якою захоплюється ваша дівчина. Ці книги розповідають історії успіху, що справді надихають.

Якщо дівчина захоплюється кулінарією, тоді сміло даруйте книги з рецептами різних країн світу чи секретами приготування страв від знаних шеф-кухарів.

Рукоділля і хобі

Якщо ваша половинка дуже творча, то і ідей для подарунку на Новий рік – маса. Наприклад, можна подарувати коханій набір для творчості чи сертифікат на майстер-клас.

Або ж подаруйте їй картину, яку вона зможе сама намалювати. Це спеціальні полотна з номерами, які треба розфарбувати певним кольором. Номер кольору вказано на полотні картини і на баночках з фарбами. З таким набором будь-хто зможе відчути себе художником.

Піжама

Тут є два варіанти: або обирайте звабливу шовково-мереживну піжаму для дівчини-спокусниці, або ж подаруйте теплий та затишний одяг для сну. Вибір залежить від смаків та характеру вашої половинки.

Якщо ви схиляєтесь до другого варіанту (до слова, тепла піжама зараз у тренді), то українські бренди пропонують безліч варіантів різних фасонів та принтів. У рік Жовтого Собаки можна вибрати піжаму у теплих тонах чи із зображенням цієї милої тваринки.

Емоції

Враження, які переживете удвох, назавжди залишаться яскравим спогадом, а також додадуть “вогню” у ваші стосунки. Подаруйте дівчині сертифікат чи квиток на заняття, яке ви зможете зробити разом, наприклад, візьміть урок верхової їзди, промчіться на картингу чи пройдіть якийсь квест.

Якщо хочете спокійніший варіант – сходіть на антистресовий чи тайський масаж на двох.

Безсумнівно, сюрпризи і подарунки люблять всі без винятку. А особливо – чоловіки. Саме вони, як діти, з самого ранку біжать під ялинку, щоб відкривати великі кольорові коробки з бантами. Ви навіть не можете собі уявити, скільки буде захоплення і щасливих вигуків, якщо ваш хлопець чи чоловік отримає бажаний і довгожданий сюрприз на Новий рік 2018, – інформує сайт 24.

Вибираючи подарунок хлопцю на Новий рік 2018, забудьте про банальні рушники, шкарпетки, одеколон і набори для гоління – прийшов час перетворити зимове свято для свого коханого в справжню романтичну казку.

Ваш подарунок має бути пов’язаний з улюбленим захопленням хлопця і тоді його щастю не буде меж. Щоб всі новорічні свята пройшли в гармонії і з посмішкою на обличчі – читайте нашу добірку, що подарувати хлопцю на Новий рік.

Одяг або аксесуари

Для більшості чоловіків шопінг – суцільна мука. Вони завжди терпеливо чекають жінок біля магазинів та носять пакунки… А от коли мова заходить при вибір власного одягу – вони намагаються це зробити максимально швидко. То чому би не позбавити коханого від необхідності зайвий раз бігати по магазинах.

Тематичним подарунком, звісно, буде теплий светр. Якщо ваш коханий фанатіє від Marvel чи Star wars – то сьогодні багато магазинів пропонують гарні та якісні светри з такими малюнками чи принтами.

Якщо чоловік надає перевагу класичному стилю, то сорочка, метелик чи запонки – будуть дуже доречними.

Ще одним варіантом подарунка може бути чоловіча сумка (або рюкзак), гаманець або ремінь. Ці речі дуже практичні і корисні. Але пам’ятайте, вам потрібно купити такий одяг, який ваш коханий захоче носити, а не який подобається лише вам.

Якщо ж ви боїтеся помилитися у виборі одягу або аксесуарів, то подарунковий сертифікат вам на допомогу. Наприклад, хлопець, що полюбляє діловий стиль, обов’язково оцінить сертифікат на індивідуальний пошив сорочки чи цілого костюму.

Для геймерів

Якщо ваш чоловік любить ігри, то тут обмежувати себе у виборі подарунків не доводиться! Навушники з хорошою передачею звуку, якісна клавіатура, спеціальна ігрова мишка, яка оснащена додатковими клавішами, кермо для комп’ютерних ігор, новий бездротової джойстик… Все що забажаєте!

Абонемент на відвідування спортивного залу або басейну

Ми часто собі обіцяємо піти в зал чи басейн в понеділок, наступного тижня, місяця, року… Якщо ви вже давно разом мріяли піти в зал, то кращого часу, ніж початок нового року і не вигадаєш!

А ще краще, купіть подвійний абонемент. Так ви не лише потурбуєтесь про здоров’я своєї сім’ї, а й будете більше часу проводити разом, а це укріпить ваші стосунки.

Мандрівникові

Якщо ви любите подорожувати, то можна подарувати спільну подорож! Наприклад, в теплі краї, де зараз +30. Що може бути краще за квиток у самісіньке літо? Тим паче спільна поїздка також укріпить ваші стосунки.

Гарним подарунком також будуть аксесуари в дорогу – подушка для сну, камера GoPro чи новий рюкзак.

Білет на концерт чи фестиваль

Якщо ваш хлопець фанатіє від якогось бенду – то білет на їхній концерт стане чудовим подарунком. А якщо концерт в іншій країні – це ще й можливість разом помандрувати.

Також можна придбати білет на літній фестиваль, більшість популярних фестів в Україні та Європі вже розпочали продаж квитків. До того ж, зараз вони значно дешевші, аніж будуть за місяць до фестивалю.

Ґаджети

Якщо ваш обранець стежить за новинками hi-tech, то подаруйте йому справді розумний подарунок. Для прикладу, годинник; будильник, який відстежує дихання і стан здоров’я, а також дає поради з організації відпочинку та сну; креативні електронні фоторамки; USB-підставку під чашку, яка підігріє напій, коли він охолов.

Але фаворитом будуть безпровідні навушники. Це річ, від якої ніхто не відмовиться. І, що найприємніше, такі навушники коштують відносно недорого, а діапазон цін дуже широкий.

Екстремальні подарунки

Такі подарунки сподобаються не всім, але якщо ваш хлопець любить нові враження та екстрим – то це саме для вас. Для прикладу, урок екстремального водіння, стрибок з парашуту чи урок скелелазіння – що може бути краще?

Тим паче, що емоції після такого подарунку ваш коханий ніколи не забуде!

Власноруч зв’язані шкарпетки, шарф або светр

Так-так, ми обіцяли, що не будемо радити дарувати шкарпетки! Але це може бути прекрасним доповненням до основного подарунку, особливо, якщо ви в’яжете їх самостійно.

Такий подарунок – прекрасний спосіб ще раз нагадати своєму хлопцеві про свої таланти і змусити його пишатися вами. До того ж практично всім приємно отримувати в подарунок щось, зроблене своїми руками і спеціального для нього. Так що якщо ви вмієте в’язати, то саме час взятися за спиці, якщо ж ні – то навчитися ніколи не пізно.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39