Партія «Батьківщина» вп'яте перемогла на виборах в ОТГ

27 Грудня 2017, 11:30
1294

Політсила Юлії Тимошенко вп'яте впродовж останніх двох років впевнено перемагає на виборах в об'єднаних територіальних громадах.

На чергових виборах, що відбулися 24 грудня у 51 ОТГ, де обирали депутатів та сільських, селищних, міських голів, "Батьківщина" посіла перше місце із результатом 31,6%, провівши у місцеві ради 268 депутатів.

Про це лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко повідомила під час прес-конференції у Києві, коментуючи попередні результати виборів у ОТГ.

Політик наголосила, що це результати отримані за даними всіх протоколів із мокрими печаткам. Вона підкреслила, що порівняно із попередніми виборами, що відбулися 29 жовтня (із довиборами 19 листопада), «Батьківщина» покращила свій переможний результат ще на 3,5%, збільшивши таким чином розрив із партією діючого президента «Блок Петра Порошенка» Солідарність» на 12%.

Юлія Тимошенко нагадала, що вибори у ОТГ покривали майже всю країну, а тому є достатньо репрезентативними щодо показника підтримки людей щодо кожної політичної сили.

Лідер партії «Батьківщина» зауважила, що водночас вибори проходили із значними порушеннями виборчого законодавства і застосуванням адміністративного ресурсу із боку влади, що в інакшому випадку дало б значно вищий результат для команди «Батьківщини».

«Батьківщина» покращила свій переможний результат ще на 3,5%
«Батьківщина» покращила свій переможний результат ще на 3,5%

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024