Церкевич провела виїзний прийом в Омельному

29 Грудня 2017, 19:25
Яна Церкевич 2646
Яна Церкевич

У вівторок, 26 грудня, відповідно до затвердженого графіку виїзних прийомів керівництва районної державної  адміністрації,  заступник голови райдержадміністрації Яна Церкевич провела виїзний прийом громадян у Омельненській сільській  раді.

Про це йдеться на сайті РДА.

Під час робочого візиту Яна Церкевич зустрілась з головою сільської ради Василем Зінчуком та активом громади, з депутатами та членами виконавчого комітету сільської ради, працівниками медицини, освіти і культури.

Жителі села звернулися з усним колективним зверненням щодо земельних питань. Зокрема, омельненці висловили обурення з приводу передачі 0,17 га земель для фермерського господарства. Адже ці землі громада використовує як пасовище. Сільський голова запевнив, що під пасовище будуть виділені інші наділи. Але, як стверджують люди, ця земля, яку виділяють під пасовище, знаходиться на віддалі і для переходу худоби на вигін потрібно корів вести  через вже орендовані землі.

Яна Володимирівна виїхала на місце та звернулася до голови сільської ради з проханням щодо вирішення конфліктної ситуації з врахуванням інтересу громади.

«Це добре, що приходить інвестор. Сільська рада отримає додаткові кошти на соціально-економічний розвиток сільської інфраструктури. Але слід врахувати і думку та пропозиції жителів», – говорить Яна Церкевич.

Також на прийом прийшла дружина учасника АТО Ольга Мельничук  щодо отримання допомоги на власне лікування.

Окрім того, керівник району здійснив об’їзд об’єктів соціально-культурного призначення Омельненської сільської ради.

Всі питання будуть розглянуті відповідно до чинного законодавства із залученням відповідних фахівців.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024