На замітку ківерчанам: як прикрасити новорічний стіл

31 Грудня 2017, 18:20
3516

Попереду багато новорічних свят! Як зробити їх особливими? Дуже просто!

Аби створити магічну атмосферу, достатньо всього-на-всього красиво сервірувати стіл.

Якщо використати декілька ідей із цього списку, оформлення столу стане предметом гордості господарів та викличе захоплення в гостей, - йдеться на сайті t1.ua.

Серветки-ялинки

Для створення новорічного настрою під час святкової вечері можна скласти серветки у вигляді ялинок. Підійде будь-яка велика паперова серветка. Аби декор виглядав ефектніше, використовуйте білі тарілки та яскраві серветки.


 

Сніговики-тарілки

Для того щоб «зліпити» сніговичка, вам знадобляться велика та середня білі тарілки. Покладіть їх поряд, замість рук використайте вилку та ніж. Ніс, очі, ґудзики зробіть з моркви й оливок.


 

Ялинові гілки

Ялинові гілки, викладені в центрі столу та прикрашені свічками, – це стильно й ароматно. Як альтернативу свічкам можна використати ялинкові гірлянди.


 

Яблучні свічки

Червоні яблучка та палаючі свічки – цікава та незвичайна прикраса для новорічного столу. Аби виготовити такий декор, вичистіть у фрукті отвір по діаметру свічки там, де плодоніжка.


 

Паперові сніжинки та свічки в снігу

Ще одна відмінна ідея – розкласти по столу паперові сніжинки, доповнивши їх свічками та шишками. Свічки й шишки покладіть у баночки з крупною сіллю, аби вони виглядали ніби в снігу. Зимової романтики додасть скатертина зі сніжинок. Скріпіть паперові сніжинки між собою скотчем чи степлером. Така скатертина не практична, але дуже красива.


 

Бокали й іграшки

Зберіть разом усі символи Нового року: свічки, кульки і бокали. В келихи накидайте маленьких круглих ялинкових іграшок, поставте їх горлом до столу, а на ніжку покладіть свічку.


 

Прикраси з апельсинів

Апельсини та гвоздика наповнять ваш будинок свіжим і пряним ароматом. Можна просто прикрасити апельсини зірочками гвоздики, які легко встромляються в шкірку, а можна зробити свічники.


 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024