Ківерцівський календар: що відзначати 3 січня

03 Січня 2018, 11:30
2837

Сьогодні іменини святкує Петро, церква вшановує мучениця Юліанію, а Земля знаходиться найближче до сонця.

Церковний календар:

Сьогодні мучениці Юліанії, яка жила наприкінці ІІІ – початку ІV століть в Нікомідії. У 9 років її заручили з одним знаним містянином, але дівчина невдовзі таємно прийняла християнство, а коли наблизився час весілля – відмовилася виходити заміж. За те й була страчена.

З іменинами вітайте Юлію, Петра, Михайла.

Мучениця Юліанія
Мучениця Юліанія

Астровісник:

Сьогодні 16 місячний день. Помірність в усьому! Шукайте і дотримуйтеся золотої середини, яку ченці в давнину називали «царським шляхом». Уникайте надмірного моралізаторства, але й оминайте урвища безжального цинізму. А ще сьогоднішній день можна назвати днем справедливості, духовного очищення і гармонізації між фізичним і астральним тілами. Для надважливих справ день не дуже вдалий, а от для мілких – саме враз. Можливі нові пригоди і перемоги, але вони ж принесуть і нові проблеми. Не пускайте за вітром тепло свого серця. Велика ватра швидко горить і обпікає. А мала і в попелі жар береже.

Народний прогноз погоди:

  • За астрономічним календарем 3 січня Земля знаходиться в перигелії, тобто вона розташовується на найменшій відстані від Сонця.
  • Наші пращури помітили, який день 3 січня, таким буде і вересень.
  • Червоне сонце на сході віщує заметіль. Якщо цього дня багато снігу, то можна очікувати хороший урожай хліба, а якщо сніг не вкриє землю, то врожай у цьому році буде бідним.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром