У Ківерцівській райдержадміністрації перша апаратні нарада

03 Січня 2018, 12:20
Валер 2229
Валер

У вівторок, 2 січня, голова Ківерцівської райдержадміністрації Валерій Ткачук провів першу апаратну нараду у 2018 році. 

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

На нараді були присутні заступники голови РДА, окремі начальники управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації.

Під час наради розглянули низку важливих питань, зокрема, про забезпечення життєдіяльності району на період новорічно-різдвяних свят – забезпечення сталого функціонування систем житлово-комунального господарства і об’єктів енергетичного комплексу району у зимовий період.

«Новорічні свята у районі пройшли спокійно, без надзвичайних ситуацій. Надіємось, що Різдвяні свята принесуть тільки добрі новини. Президент підписав зміни до Бюджетного та Податкового кодексів, які входять в силу з 1 січня 2018 року. Законом передбачено уточнення порядку формування і виконання місцевих бюджетів, міжбюджетних взаємовідносин між державним та місцевими бюджетами, а також порядок фінансового забезпечення охорони здоров’я та освіти, соціального захисту громадян. Отож, працюємо над виконанням показників бюджету району 2018 з врахуванням змін. Чекаємо, що освіта району отримає 4 шкільні автобуси у першій декаді січня», – наголосив Валерій Ткачук.

Також, голова райдержадміністрації ознайомився із поточною роботою управлінь і відділів, короткостроковими планами на найближчий час.

За результатами наради очільник району дав ряд доручень та встановив терміни їх виконання.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024