Цумань: на крадіжці дубів затримали трьох молодиків

06 Січня 2018, 10:56
Фото ілюстративне 12474
Фото ілюстративне

Надвечір, 4 січня, у кварталі 25 Цуманського лісництва ДП «Цуманське ЛГ» лісівники почули гул бензопили. Про це одразу повідомили керівництво лісгоспу.

Про це Район.Ківерці інформує прес-служба Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства.

На виклик виїхала мобільна бригада швидкого реагування. Слід підводи привів лісоохоронців до місця самовільної порубки. Невідомі зрізали два дуби діаметром 82 і 76 сантиметрів і, забравши колодки, рушили із лісу.

«Члени рейдової бригади швидко наздогнали підводу, запряжену парою коней, – розповідає інженер охорони і захисту лісу державного лісогосподарського підприємства Сергій Арендарчук. – Побачивши лісоохоронців, порушники намагалися скинути з воза колодки на землю».

За цим заняттям і затримали їх лісівники.

Лісопорушниками виявилися троє молодих мешканців смт Цумань Ківерцівського району. На запитання, чому вдалися до самовільної рубки, зізналися: «Хотіли заробити на свято».

І «заробили» по… 10 тисяч гривень на кожного. Це виявилося, коли члени лісової охорони, підрахувавши завдану шкоду, склали протокол про лісопорушення.

Коментарі
17 Лютого 2018, 16:32
Ну ви і брихуни ви правду неможливе написать як все було нікого там незловили уроди ви Писанка ти кончана
17 Лютого 2018, 18:50
Всі питання до прес-служби Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Саме вони і надають інформацію (у тексті є посилання).
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024