Дітей прийомних сімей привітали з новорічно-різдвяними святами

06 Січня 2018, 13:30
3069

У вівторок, 2 січня, заступник голови РДА Яна Церкевич та начальник служби у справах дітей Наталія Скубій, працівники Служби з нагоди новорічно-різдвяних свят привітали за домашньою адресою прийомних батьків дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та рідних дітей, які виховуються в прийомних сім’ях Калініченко та Кардаш, що проживають у Ромашківці.

Про це йдеться на сайті РДА.

Із щирою українською гостинністю зустріли багатодітні родини заступника керівника районної виконавчої гілки влади та представників Служби у справах дітей, які оглянули ошатні будинки родин, де затишку додає  кожна дрібничка, де все пристосовано для комфорту дітей. 

«Ми приємно вражені  відносинами між дітьми та дорослими, де з першого погляду видно, що в тут панує атмосфера взаєморозуміння, поваги та тепла. А батьки виховують своїх підопічних в кращих сімейних традиціях. Все у родинах зорієнтовано на те, щоб діти мали змогу знайти себе й своє місце у житті, вирости здоровими, гармонійно розвиненими, отримати освіту, навчитись жити у атмосфері родинної турботи та любові», – зазначила Яна Церкевич.

«Дякуємо батькам  за душевну доброту, за сміливий вчинок прийняти на виховання дітей з нелегкою долею. Вітаємо  великі родини  з новорічно-різдвяними святами, бажаємо діткам та дорослим міцного здоров’я, взаєморозуміння та сімейного затишку. Щоб дитячі очі завжди випромінювали радість та щастя, а  батькам Бог дарував ще більше мудрості та терпіння у вихованні дітей», – говорить Наталія Скубій.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024