У Жидичині помітили підозрілу автівку із зрізаними дубами

07 Січня 2018, 10:00
3082

Вранці 6 січня на околиці села Жидичин Ківерцівського району внаслідок технічної несправності зупинилася вантажівка, яка перевозила ліс-кругляк.

Про це інформує Волинська Газета.

Саме через цю прикру для водія та власників транспортного засобу та вантажу ця подія стала предметом додаткової уваги з боку водіїв, які їхали в цьому напрямку.

Судячи з реєстраційних номерних знаків на вантажівці МАЗ нової моделі і зеленого кольору та напівпричепі, завантаженого дубом-кругляком, автівка зареєстрована в Хмельницькій області. З огляду на напрямок руху, то маршрут «МАЗа» з лісом пролягав від міста Луцька по об’їздній дорозі до села Княгининок, звідки, найімовірніше, вантаж мав попрямувати в бік державного кордону з Польщею.

Так це чи ні, наразі невідомо. Можливо, автомобіль уже відремонтували, а співробітники патрульної поліції, які зранку 6 січня розпочали посилене патрулювання на всіх виїздах із міста Луцька та на трасі від обласного центру в бік міста Ковеля, перевірили законність зрізування деревини та за необхідних умов вжили достатніх заходів.

Хмельницька машина з дубом-кругляком
Хмельницька машина з дубом-кругляком

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024