Безпитульна собачка, яку погладив Олег Ляшко в Цумані, стала «королевою заправки»

10 Січня 2018, 11:14
Ляшко з Лящихою 4053
Ляшко з Лящихою

Волинські радикали розповіли про долю безпритульної собаки, на яку влітку звернув увагу нардеп Олег Ляшко

Про це пише Волинь24.

«У червні 2017-го її доля змінилась радикально. Вона була без хати, більш того - не мала імені. Зараз, коли потрапляєш на заправку на Цуманському перехресті на Волині, показавши її неодмінно скажуть: «Так це вона. Саме її тоді, в червні приласкав і накормив Олег Ляшко !Вона - королєва заправки!» – повідомив керівник фракції РПЛ у Волинській облраді Юрій Ройко.

 

Нагадаємо, 15 червня Олег Ляшко побував у Цумані. Політика однопартійці з Волині стрічали на цуманському перехресті поблизу заправки. Коровай. Рушники. Партійні стяги. Рукостискання… Увагу нардепа неочікувано привернув безпритульний пес, який підбіг зі сторони. Політик присів, погладив собаку, розпорядився неодмінно погодувати її і поїхав далі.

Відтоді собаку, кажуть, називають не інакше як Лящихою. 

Олега Ляшка зустрічають в Цумані. Літо 2017-го
Олега Ляшка зустрічають в Цумані. Літо 2017-го

«Лящиха – королева автозаправки на Цуманському перехресті на Волині. Усього хвилина моєї уваги – і життя цієї чудової собачки змінилося назавжди. Ніколи не шкодуйте часу, щоб допомогти тим, хто цього потребує! Будьте щедрими, і добро до вас повернеться сторицею!!!» – прокоментував на своїй сторінці у Фейсбуці Олег Ляшко. 

Як відомо, лідер РПЛ тримає вдома кілька собак і небайдужий до долі цих тварин.

Коментарі
10 Січня 2018, 16:53
&quot;Безптульна&quot;. пишу сюди бо скрипт відправки повідомлнь про помилки не працює<br/><br/>Uncaught TypeError: $(...).modal is not a function<br/><br/>відать не підключили шось
10 Січня 2018, 23:18
Той скрипт накрився, бо не справляється з тими помилками, які роблять ці блондинки друкуючи статті сидячи на унітазі.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024