Знайшла роботу через Ківерцівський РЦЗ: історія однієї швачки

13 Січня 2018, 13:33
Фото ілюстративне 5223
Фото ілюстративне

Швачка Марія Бутеєць розповіла, як знайшла роботу за спеціальністю за допомогою Ківерцівського центру зайнятості.

Професія швачки вимагає певних вимог до особистих якостей працівника, таких як дисциплінованість, відповідальність, самостійність, наполегливість.

Саме тому ризик безробіття з даною професією – мінімальний навіть в скрутні часи в країні.

Для прикладу, розповім мою досить типову історію. Маючи освіту кравця і швачки я впевнено для себе вирішила працювати за своєю професією (хоча довгий час професійно пошиттям не займалась). Звернувшись за допомогою до Ківерцівського районного центру зайнятості, мені було надана можливість ознайомитись з наявними вакансіями, отримати кваліфіковану допомогу з техніки пошуку роботу та запропоновано відвідати ярмарку вакансій з Луцьким ТЗОВ «Анекс-плюс», які займаються пошиттям спецодягу та чохлів  на  дитячі коляски.

Яким було моє здивування, коли я, отримавши  направлення на роботу і пройшовши вдало співбесіду, була прийнята на роботу.

Під час співбесіди роботодавець прийняв до уваги те, що я людина з досвідом, яка цікавиться своєю роботою,  прагне досягнути більшого і має намір працювати на совість. Після цього я отримала постійну роботу і змогу реалізовуватись в новій справі, а також будувати своє майбутнє.

Таких історій, як у мене, стільки ж, скільки людей, котрі звернулися в службу зайнятості. Не так вже важливо, яка у вас освіта, чи є досвід роботи, якими навичками ви володієте. Центр зайнятості стане вашим вірним помічником у непростому завданні працевлаштування. При необхідності, вам нададуть можливість перенавчання або підвищення кваліфікації, щоб ви змогли зайняти ту посаду, про яку так довго мріяли. І пам’ятайте: «Хто шукає – той знаходить!».

Коментарі
15 Січня 2018, 13:07
РЦЗ непотрібна нікому структура! Сидять на шиі платників податків! Ця публікація-ПІАР!!!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024