Ківерцівський РЦЗ співпрацюватиме з «Золотою Нивою»

16 Січня 2018, 14:27
7292

Районний центр зайнятості налагодив співпрацю з черговим підприємством.

Про це Район.Ківерці повідомив начальник відділу взаємодії з роботодавцями Ківерцівського районного центру зайнятості (РЦЗ) Михайло Марчук.

У понеділок, 15 січня, директор Ківерцівського РЦЗ Микола Музичук та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Михайло Марчук зустрілися з генеральним директором господарства Анатолієм Соколом. Під час зустрічі було обговорено питання працезакріплення працівників, яких підготовлено на базі Рівненського ЦПТО за сприяння Ківерцівського районного центру зайнятості. На данний час спеціалісти успішно працюють на підприємстві.

Обговорили подальшу співпрацю Ківерцівського РЦЗ з господарством. Керівнику підприємства надано обґрунтовану консультацію з послуг які надає служба зайнятості роботодавцям.

Нагадаємо, що фермерське господарство «Золота Нива» – основне ринкоутворююче підприємство у Ківерцівському районі. Сільгосппродукцію, яку вирощує і переробляє дане підприємство на замовлення торгових марок «NESTLE», «Торчин продукт» та інших.

Господарство постійно розширює площі посіву моркви, столового буряка, зернових. Весь час запроваджує нові технології  по переробці вирощеної своєї сільськогосподарської продукції.

Тільки в 2017 році господарство запровадило нові технології переробки капусти і цибулі. В перспективі – посіви та переробка соняшника.


 

 

Коментарі
17 Січня 2018, 00:04
Молодці !!! Готуйте семінар!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39