У Ківерцівському районі затримали серійного злочинця

17 Січня 2018, 12:53
Фото ілюстративне 4048
Фото ілюстративне

Ківерцівські поліціянти затримали одесита, який перебуває в розшуку за скоєння ряду злочинів.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області

Учора, 14 січня, співробітники Ківерцівського відділу поліції неподалік села Звірів зупинили автомобіль «Opel Vectra» під керуванням 27-річного жителя Одеси. Під час перевірки його особи поліцейські з’ясували, що громадянин перебуває в розшуку за скоєння ряду злочинів на території Одеської області. Чоловіка затримали та передали співробітникам поліції ГУНП в Одеській області.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції під час чергування об 11:30 неподалік села Звірів зупинили автомобіль «Opel Vectra» на польській реєстрації під керуванням 27-річного мешканця Одеси. Під час перевірки поліцейські з’ясували, що у водія відсутні посвідчення водія та документи на автомобіль. З’ясувалось також, що громадянин перебуває в розшуку за скоєння ряду злочинів на території Одеської області.

Громадянина волинські поліцейські затримали на виконання відповідної судової ухвали та передали його співробітникам головного управління Національної поліції в Одеській області.

Окрім того, поліцейські склали на нього адмінпротокол за ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024