З світу по нитці: тиверці шукають підтримане лижне спорядження

25 Січня 2018, 14:08
Тиверці на Чемпіонаті Волині 2952
Тиверці на Чемпіонаті Волині

Дитяча громадська організація (ГО) «Школа безпеки та виживання Тивер» просить допомогти знайти лижне спорядження для юних туристів.

Про це на своїй сторінці написав координатор ГО Юрій Тананайський.

Тиверці активно розвивають зимові види спорту. Цього року вони вже досягли певних результатів: юні Ківерцівські туристи стали срібними призерами Чемпіонату Волинської області з лижного туризму. Невдовзі команда Тиверу планує готуватись до Чемпіонату України, який буде в Карпатах на початку лютого.

Однак тренуванням юним тиверцям заважає одне: недостатнє фінансування та відсутність лижного спорядження. Тож керівники ГО та самі вихованці прохають усіх небайдужих допомогти з інвентарем.

Для популяризації здорового способу життя взимку ГО «Тивер» шукає лижне спорядження (черевики для бігових лиж, палиці, кріплення, лижі). Пан Юрій зізнається, для них основною проблемою є лижі. Громадська організація збирає спорядження повсюду. Не нехтує навіть підтриманим спорядженням чи знайденим на секонд-хедді.

«Можливо знаєте чи десь випадково побачили, десь пилиться у «загашниках» тощо. Ми знаємо як його застосувати на практиці з користю для здоров'я дітей та молоді! Будемо вдячні за інформацію чи допомогу!» – каже Юрій Тананайський.

Приклади спорядження:







 

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024