Ківерцівський РЦЗ: історія одного працевлаштування

29 Січня 2018, 15:26
1762

Ківерцівська служба зайнятості приходить на допомогу атовцям.

Про це Район.Ківерці інформує провідний фахівець відділу надання соціальних послуг О. Борисова.

В період, коли йдуть в країні військові дії всім важко, а особливо тим людям, які пройшли страхіття війни. Багато солдат, які повернулись із зони АТО потребують нашої з вами підтримки, психологічної допомоги. Процес соціалізації тривалий і важливий. Саме на центр зайнятості покладено місія допомогти людині, як віднайти роботу так, і адаптуватись у суспільстві.

З вдячністю згадує  Дмитро Рапутинь про небайдуже ставлення до його персони з боку працівників зайнятості. Для людини важливо як знайти хорошу  роботу так і попасти в розуміючий колектив з добрими й щиросердечними людьми.  Про такий колектив мріяв  Дмитро Янисович.   

Завдяки спільній праці Центру зайнятості і ДП «Ківерцівський лісгосп» була пророблена велика робота  під час якої  Дмитро Янисович був  ознайомлений з роботою та виробництвом Ківерцівського лісового господарства, куди і був працевлаштований.

«Ківерцівський районний центр зайнятості не просто шукає людям роботу, але і надає психологічну  та моральну підтримку. Гарне ставлення спеціалістів , мудрі поради кваліфікованих фахівців ценру зайнятості, допомогли мені  визначитись і прийняти правильний вибір. Хочу подякувати спеціалістам  центру зайнятості, що допомогли знайти себе, реалізувати свої здібності. Гарне, щире ставлення працівників центру є прикладом для інших служб» – поділився враженнями пан Дмитро.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024