Церкевич провела виїзний прийом громадян у Сильному

31 Січня 2018, 12:27
2202

У вівторок, 30 січня, заступниця голови Ківерцівської райдержадміністрації Яна Церкевич провела виїзний прийом громадян у селі Сильне Ківерцівського району.

Про це йдеться на сайті РДА.

«У когось земельні питання, інші клопоталися від громади про виділення коштів на ремонт дошкільних закладів, шкіл в селах Сильне і Городище (потрібно замінювати покрівлю, підлогу, котел), на поліпшення матеріального забезпечення їдальні, придбання посуду. Сільський голова Олександр Ходорчук тримає усі проблемні питання на контролі. Сільська рада допомагає закладам культури, освіти та медицини, які знаходяться на її території. Ми у цьому році плануємо відремонтували дороги Клубочин-Сильне-Городище. Ці дороги місцевого значення загального користування, виконання робіт яких заплановано у 2018 році за рахунок коштів державного бюджету на умовах співфінансування з місцевих бюджетів», – розповідає Яна Церкевич.

У виїзному прийомі брали участь спеціалісти управління праці та соціального захисту населення, Ківерцівського відділення Луцької об’єднаної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби України у Волинській області.

Також цього дня заступник голови РДА Яна Церкевич ознайомилася з роботою закладів соціальної сфери, які функціонують на території сіл Сильне та села Городище, зокрема клуб-бібліотеку, фельдшерсько-акушерський пункт, ЗОШ. Яна Володимирівна поспілкувалася з керівниками та працівниками даних закладів, вивчивши основні проблемні питання на місці.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024