Ківерцівський лісгосп: лісопорушники накивали п'ятами, залишивши автомобіль

04 Лютого 2018, 16:09
5217

Уночі 3 лютого у Воротнівському лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ» працівники групи оперативного реагування ДП «Ківерцівське ЛГ» спільно з лісничим Воротнівського лісництва виїхали на місце самовільної рубки – небайдужі громадяни повідомили, що бачили, як до лісу поїхала машина.

По це йдеться на сайті ВОУЛМГ.

Лісопорушники, звісно, помітивши «Дастер» лісової охорони, намагалися втекти. Та іноді й сам ліс допомагає покарати любителів легкої наживи. Позашляховик застряг у багнюці. Невідомі особи покинули його і виїхали з лісу іншою автівкою.

За викликом лісової охорони прибула поліція. В машині, де було демонтовано задні сидіння, знаходилися шина до бензопили, бензин, дубова кора, мох, тирса – це не залишало сумнівів, з якою ціллю використовували позашляховик.

Всі ці факти зафіксовані поліцією. Автомбіль арештовано.

Варто зазначити, що поки на місці тривали слідчі дії, прибула група осіб на «Ниві», які запевняли, що цей позашляховик належить їм, тож хочуть повернути машину. В результаті перевірки даних цих осіб виявилося, що двоє вже свого часу притягувалися до відповідальності  – і саме за подібні лісопорушення. Тож, сподіваємося, слідством буде встановлено всі обставини події  і нахабні громадяни понесуть заслужене покарання. До речі, за слідами протекторів шин можна припустити, що лісопорушники прибули з Цумані.






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024