У Ківерцях щомісяця проводитимуть спільні молитви за мир в Україні

09 Лютого 2018, 13:58
4449

Голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук провів зустріч з представниками релігійних громад Ківерцівщини. У круглому столі взяли участь настоятель Свято-Покровського собору УПЦ КП міста Ківерці, протоієрей Іван Семенюк, настоятель кафедральної парафії святого Петра і Павла УРКЦ отець Павло Хом’як, пастор церкви «Спасіння» (ХВЄП) Василь Гламазда, пастор церкви «Царство Боже» в Україні Олекса Рудинець, пастор церкви адвентистів сьомого дня Віталій Шевчук, а також заступники голови райдержадміністрації, голова районної ради та окремі керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Про це йдеться на сайті РДА.

На початку зустрічі голова райдержадміністрації  подякував представникам релігійних громад за проведення молебню за мир в Україні, який відбувся у районному центрі 28 січня 2018 року та висловив сподівання на продовження доброї справи.

Після обговорення пропозицій, що стосувалися місця проведення, дати та часу, формату заходу,  прийняли рішення проводити спільні молитви щомісяця, в останню неділю, біля пам’ятника Т.Г.Шевченку.

У лютому молебень за мир в Україні відбудеться 25 числа, о 15 годині. Враховуючи заклик Папи Римського Франциска до спільної молитви за мир у всьому світі, щоб сказати «ні» насиллю та конфліктам, основну молитву здійснять представники Римо-Католицької Церкви, до них доєднаються інші 8 релігійних громад.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024