У Ківерцівському району двом сиротам подарували житло

11 Лютого 2018, 14:28
2373

Керівництво району 7 лютого урочисто вручило ключі від будинку двом дітям-сиротам.

Про це йдеться на сайті РДА.

Голова Ківерцівської районної державної адміністрації Валерій Ткачук, очільник районної ради Василь Хмілевський та керівник Цуманської ОТГ Анатолій Дорощук учора вручили ключі від будинку Олені Мельник та Володимиру Люфту, які вступають у доросле життя без підтримки батьків.

Трикімнатний дім з кухнею, побутовими приміщеннями, надвірними будівлями – соціальне помешкання вартістю 750 тисяч гривень (загальною площею 106.4 кв. м) – придбали завдяки співфінансуванню з обласного, районного та Цуманського селищного бюджетів. Господарі залишили для майбутніх жителів деякі меблі, господарський інвентар.

За словами голови Цуманської ОТГ Анатолія Дорощука, будівлю планують поділити на дві рівноцінні половини з окремими входами. Попередні власники передали і велику земельну ділянку.

Опікун Володимира – Микола Крикота подякував представникам влади і запевнив, що через рік, після закінчення навчання в Старовижівському ліцеї, хлопець приїде у власну домівку. Голова РДА Валерій Ткачук пообіцяв допомогти юнаку з працевлаштуванням. А селищна рада підтримає Олену, яка незабаром стане мамою.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024