За результатами 2017 року переконлива перемога наших спортсменів принесла призові місця

17 Лютого 2018, 11:33
4444

Серед районів та міст обласного  значення у першій групі за підсумками рейтингу 2017 року в обласних змаганнях Ківерцівський район посів ІІІ місце, а за підсумками обласної спартакіади  «Волинь спортивна-2017»  – І місце.      

Про йдеться на сайті РДА,

За інформацією завідувача сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Марії Хазанюк, за право бути першими в області змагалися спортсмени з таких видів спорту – боксу, важкої атлетики, дзюдо, легкої атлетики, тенісу настільного, футболу (окремо дівчата та окремо юнаки), баскетболу та волейболу.

В індивідуальних видах спорту спортсмени набрали 1177 залікових очок. 

Спортсмени з боксу  тренера-викладача Ківерцівської ДЮСШ Олександра Грабовського набрали 345 залікових очок.  Вадим Лотвін, Вадим Байда, Григорій Трофимчук, Юрій Дегтяренко, Іван Романішин, Владислав Стельмащук, Віталій Собуцький та Сергій Черкашин вибороли перші  місця, Дмитро Хойна, Вадим Боярин, Тарас Позняковський та Ігор Міндер посіли другі  місця у своїх вагових категоріях.

181 залікове очко принесла району команда важкоатлетів із Жидичина, яких тренує  Сергій Супоровський.

Дзюдоїсти Ківерцівської ДЮСШ завоювали 240 залікових очок. Сергій Гученко (відділення дзюдо м Ківерці)   та Василь Лебедюк (відділення дзюдо смт Цумань) посіли перші місця, Олександр Ленінг (Ківерці)  та Валентина Хмілевська (Ківерці)   посіли другі місця, Максим Лубенніков (Ківерці) посів 3 місце. Їх тренують викладачі Ольга Лис (Ківерці) та Сергій Климчук (Цумань).

Легкоатлети тренерів ДЮСШ Андрія та Олександра Данилюків  і Оксани Огоновської  здобули  251 залікових очок. Їхні підопічні Мирослава Панасюк (Ківерці)  на дистанції  1500 м та Ангеліна Чумак (Цумань)  у стрибках у довжину вибороли перші місця, Ірина Чиж (Ківерці)  посіла 2 місце.

Юні тенісисти Світлана Іваніченко набрали 160 залікових очок.  Максим Пилипчук  та Сніжана Бондарук в особистому заліку посіли треті  місце, Назар Мохнар в особистому заліку посів 7 місце, в парному заліку пара юнаків посіла  ІІ місце та змішана пара посіла також ІІ місце.  Команда посіла 2 загальнокомандне місце.

В ігрових видах спортсмени набрали 72,6 залікових очок.

Збірна дівчат футболісток  під тренуванням Дмитра Гаврука  з Ківерцівської ДЮСШ та  Михайла Ходорчука (відділення футболу села Берестяне) посіли 5 загальнокомандне місце, набравши  20 залікових очок. З таким же результатом виступили і юнаки футболісти тренера-викладача ДЮСШ Олександра Батрака, а також юні баскетболісти із села Жидичин, яких на добровільних засадах тренує фанат і любитель спорту Богдан Мозолюк.

Дівчата волейболістки, підопічні  Михайла Ходорчука із Берестян, набравши 12,6 очок, посіли  8 загальнокомандне місце.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024