Жителів району запрошують на контрактну службу в ЗСУ

18 Лютого 2018, 14:20
1923

На виконання заходів з комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями за контрактом в  районні активізовано агітаційну роботу по відбору громадян України для проходження військової служби за контрактом в ЗСУ.

Про це йдеться на сайті РДА.

Мобільна група у складі представників військкомату, райдержадміністрації та представників Володимир-Волинської військової частини впродовж тижня працювала у населенних пунктах району. Зокрема, члени мобільної групи відвідали Суськ, Завітне, Сокиричі, Озеро, зустрілися з головами органів місцевого самоврядування та відповідальними за мобілізаційну роботу щодо залученням громадян району на військову службу за контрактом. Проведено зустрічі з місцевими жителями, які бажають служити у ЗСУ за контрактом.

Командир інженерно-саперного взводу танкового батальйону м. Володимир-Волинський Ернест Балог та сержант Ківерцівського РВК Іван Максимюк розповідали про досвід служби у ЗСУ, соціальний захист військовослужбовців, роздали інформаційні буклети.

Жителям району, які також бажають проходити військову службу за контрактом в Збройних Силах України, отримуючи гідне грошове забезпечення та відповідні соціальні гарантії від держави, прохання звертатися до Ківерцівського районного військового комісаріату м. Ківерці, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 6, контактні тел.  2-14-52 або 2-13-72.

Коментарі
22 Лютого 2018, 03:39
гідне грошове забезпечення та відповідні соціальні гарантії від держави??? Це 300 долларів,ну ви і даєте,яка тут гідність,це огидність,хто розумніший їде за кордон,хто ідіот йде служити бандитам,в той час поки народ далі зіває,Петя дерибанить із всіх кутків країну.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024