​Провчили: міська рада викинула купу сміття прямо на подвір'я ківерчан

18 Лютого 2018, 14:50
Фото ілюстративне 8437
Фото ілюстративне

Ківерцівські міськрадівці перенесли на подвір'я одного з будинків купу сміття, яке жителі щоденно викидали на узбіччя.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської міської ради.

У вівторок, 13 лютого, представники міської ради та працівники Ківерцівського МВУЖКГ провели ліквідацію несанкціоновоного сміттєзвалища по вулиці Луцькій.

Купа сміття, яке щоденно викидали мешканці будинку № 10а, що по вулиці Луцькій, довгий час «прикрашала» узбіччя дороги. Хоча мешканці цього будинку були попередженні, та отримали припис щодо прибирання сміттєзвалища та дотримання правил благоустрою.

Тож посадовці знайшли ефективний вихід з цієї ситуації. За допомогою трактора сміття перемістили у подвір’я вище вказаного будинку, тим самим повернули його власникам.

«Така акція по «поверненню сміття» була проведена вперше, але може повторитись, якщо в мешканців нашого міста виникне бажання «прикрашати» таким чином вулиці», – йдеться в дописі.

Любіть своє місто і воно буде гарним і привабливим.

Коментарі
18 Лютого 2018, 18:28
Правильно зробили.Давно пора.Люди в нас безсовісні,аби від свого дому віднести подалі. Вже всі ліси тонуть в смітті.
18 Лютого 2018, 21:07
Побажання - зловили в лісі на вивозі сміття, то нема чого виписувати штрафик 17 грн, а зразу зо два КАМАЗи сміття - та на подвір'я бидлу! І все.
18 Лютого 2018, 21:14
Правильно зробили. Потрібно їм ше вікна в хаті повибивати.
18 Лютого 2018, 22:11
Гарно придумали, бо як прибрати сміття, то мешканці знову позносять, а так наука буде.
19 Лютого 2018, 00:27
Якщо точно знали, шо то мешканці саме вказаного будинку....тоді повністю підтримую. Якщо ж НАПЕВНО вони, то на вашій совісті...А вікна бити-то удєл радикалів...
19 Лютого 2018, 10:51
Добре зробили,а ще краще -під двері
19 Лютого 2018, 21:35
Воно ніби й правильно. Але чи законно?..
20 Лютого 2018, 10:31
Отож бо й воно....Хороший адвокат може це все повернути проти міськрадівців....
20 Лютого 2018, 18:32
І не соромно тобі виродку безпородний?<br/>На адвоката гроші воно має, а на вивіз сміття нема?
22 Лютого 2018, 13:45
Я не мешканець того будинку і маю заключений договір на вивіз сміття... Та шо це питання не до мене.. Я просто кажу,що це можливий і реальний варіант розвитку ситуації..
24 Лютого 2018, 01:03
міська рада - це бобри, які осіляко намагаються припіднести себе як богів, а насправді нічого не роблять для міста та для жителів, вони краще приженуть два рази трактор, аніж своїми діями допоможуть утилізувати цей мусор, цей мусор рослиного походження(гілкі, трава тд.) який мав вивезтися після того як зникнуть морози, сніг, та коли в телефоному режимі звернулися до них за допомогою, про утилізацію цього мусору, відповідь була &quot; це не наше діло&quot;. Звернувшись в будинок управління, про те щоб отримати машину та працівників для вивезенння мусору, оголосили суму 300 грн. для пенсінеонерів це сума, і до цього на руках вони мають договір на вивиз мусору та захоронення, там сказали у міськ раді що цей мусор не підлягає ВИВЕЗЕНЮ МАШИНОЮ!!!! За 10 років, обіцянками кормили замінити огорожу, дах що протікає, і вирішити проблему з витіканням каналізації!!! Мешканці власноруч зробили 2 додаткових ями, та це не допомогло!!!!! Міська рада, просимо вас займатися реальними справами жителів будинків, вони і так в аварійному стані!! Ця акція показала що ви нічого окрім випендрьожа не вмієте!!!
04 Березня 2018, 03:23
Ну тут дійсно погоджусь,щоб довго не розписувати з адекватним і повною мірою узагальненим коментарем коментуючого під ніком Поміркований.А звернути вашу увагу всіх коментуючих хотів би на мій погляд,як Психолога за фахом на неадекватний коментар-до івана-слідуючий під коментарем івана, і його спокійну на це реакцію!Як бачимо він пояснює у своєму другому коментарі всю ситуацію,а як спеціаліст можу сказати,що до (коментуючої-так,як це жінка)слід бути спокійнішою і контролювати свої емоції.Як що людина в даному випадку іван коментує пояснюючи то ти-його ображаючи безпідставно немаєш на це права,тим більше,якщо не знаєш коментуючого особисто,а в ряді того,що в нас багато ветеранів РУсько-Української війни і у нас місті зокрема,знову ж таки,як спеціаліст у даній сфері,можу сказати,що необережне слово чи тим більше дія можуть зірвати їх(без усіляких обід для ветеранів чи й ше кого)на необдумані дії,для вашої ж безбеки люди думайте шо,як і коли,як то кажеться говорите коментуєте і особливо до живого спілкування відноситься,з усією толерантністю!
12 Березня 2018, 19:56
Це наклеп що це жителі будинку 10а..скільки тут живу нічого подібного не бачила..ніякого сміття...Андрію спочатку собі вікна повибивай за такі &quot;дибільні&quot; слова.і перше чим судити думайте головою..а то підсовують вам &quot;свиню&quot; а ви в все вірите як те стадо..можливо в цій статті опечатка..фото навіть не з &quot;узбіччя&quot; як пише в статті і не з двору.так що провіряйте інформацію перед тим як писати бруд на жителів цього будинку.сволоти
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024