Ківерчанин збував фальшиві гроші на Закарпатті

20 Лютого 2018, 16:14
4212

Співробітники Мукачівського відділу поліції встановили особу підозрюваного і затримали мешканця міста Ківерці Волинської області за збут підроблених грошей. Зараз чоловік перебуває під вартою.

Про це пише ЗакарпаттяОнлайн.

До правоохоронців Мукачівського відділу поліції із заявою звернувся керівник товариства, який повідомив, що невідома особа у зовнішніх касах, тобто пунктах обміну валют у місті Мукачеві, здала фальшиві швейцарські франки. Суму збитків оцінено в понад 156 тисяч гривень.

Правоохоронці розпочали слідство за ознаками ч.1 ст.199 ККУ, тобто виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей.

В ході розслідування поліцейські відділу встановили, що в період часу з 11:20 год по 12:16 год двоє невідомих осіб у пунктах обміну на вулицях Миру, Возз’єднання та Матросова обмінювали швейцарські франки. Правоохоронці встановили, що до злочину може бути причетний житель Волинської області. Також в ході розслідування оперативники з’ясували, що купюри, які збували фальшивомонетники, були роздруковані на струменевому принтері.

Одного з підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення поліція Мукачева спільно з волинськими колегами затримала. Ним виявися 38-річний мешканець міста Ківерці Волинської області. Зараз підозрюваний згідно з ухвалою Мукачівського міськрайонного суду перебуває під вартою. 

Наразі працівники поліції встановлюють інших осіб, які були причетні до виготовлення та збуту фальшивих грошей. Слідство у справі триває, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром