На ківерцівському вокзалі працює пункт обігріву

27 Лютого 2018, 09:25
2313

У зв’язку з погіршенням погодних умов, а саме пониженням температури до -20 °С на залізнодорожньому вокзалі міста Ківерці функціонує пункт обігріву, на якому буде надано вся необхідна допомога людям які отримали переохолодження.

Про це Район.Ківерці інформує Ківерцівський районний відділ Управління держслужби надзвичайних ситуацій (РВ УДСНС).

Про наближення холодів повідомлено Ківерцівську РДА, Ківерціський ВП ГУНП України у Волинській області, та швидку медичну допомогу, також зі всіма вищезгаданими службами налагоджено взаємодію у разі виникнення нестандартної ситуації, що може утворитися в результаті зниження температури повітря.

Працівниками 6 Державної пожежно-рятувальної частини та Ківерцівського РВ УДСНС України у Волинській області 22-23 лютого вже було проведено відпрацювання  житлового сектору для запобігання пожежам, порушенням правил пожежної безпеки в місті Ківерці.

Особливу увагу приділяли  населенню. якевходять до групи ризику (неблагополучні, одинокопроживаючі, багатодітні). Також в ході відпрацювання містян інформували про наближення похолодань та, що у зв’язку з цим на залізно дорожньому вокзалі місті Ківерці функціонує пункт обігріву на якому постійно чергують працівники Ківерцівського РВ УДСНС. 


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024