Ківерцівські школярі перемогли у «Веселих стартах»

28 Лютого 2018, 18:33
2679

На Волині закінчились спортивні змагання серед дітей «Веселі старти», у яких юні ківерцівські спортсмени отримали перемогу.

24 лютого 2018 року в місті Володимир-Волинському на базі спортивного комплексу «Олімп» міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувся довгоочікуваний фінал обласних змагань «Веселі старти» під гаслом «Здорові діти – здорова нація», – про це повідомляє прес-служба комунального закладу «Спорт для всіх».

У фіналі змагань взяли участь 26 команди-переможниці ІІ етапу обласного фестивалю «Веселі старти» серед учнів 3–4 класів із районів та міст обласного значення. Всього цей спортивно-масовий захід залучив до 6 349 дітей з міст та районів області.

Традиційно змагання розпочалися урочистим відкриттям, на якому виступили з привітальним словом: секретар міської ради, заступник міського голови міста Володимир-Волинського Олег Свідерський, начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради В’ячеслав Петрук, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад та Заслужений журналіст України Юрій Яцюк, які побажали учасникам змагань вдалих стартів, чесної боротьби та удачі, а вболівальникам – гарного настрою та незабутніх вражень.

Спортивна програма «Веселих стартів» складалася з п’яти комплексних естафет: «Садіння картоплі», «Стрибунці», «Флорбол», «Фітбол» та «Фрізбі».

За підсумком проведених змагань перемогу отримала команда ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 із міста Ківерці, срібним призером стала команда команда із Луцька, яку представляла команда ЗОШ І-ІІІ ст. № 22 – ліцей Луцької міської ради та третьою стала команда ЗОШ І-ІІІ ст. села Прилісне Маневицького району.

Переможців та призерів фінальної частини фестивалю нагородили кубками, медалями, грамотами та дипломами відповідних ступенів, а також спортивним інвентарем та літературу на спортивну тематику від організаторів змагань та відділення НОК України у Волинській області. 

Захід організував Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та Волинською філією ПАТ « НСТУ» «Волинська регіональна дирекція».

​Фестиваль входить до переліку заходів Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація» відповідно до Указу Президента України від 9 лютого 2016 року № 42/2016 з метою створення сприятливих умов для зміцнення здоров'я громадян як найвищої соціальної цінності, забезпечення реалізації права особи на оздоровчу рухову активність та формування ціннісного ставлення юнацтва та молоді до власного здоров'я.




 

Коментарі
01 Березня 2018, 11:49
молодці
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024