Ківерці: розповіли, як агітують мешканців району служити в армії за контрактом

01 Березня 2018, 10:45
1957

У РДА відбулося засідання робочої групи з питань залучення жителів району до служби у ЗСУ за контрактом.

Військовий комісар Ківерцівського райвійськкомату Дмитро Ковальов поінформував першого заступника голови райдержадміністрації Юліана Таранчука щодо підсумків роботи мобільної виїзної групи, яка провела зустрічі з жителями сіл, селищ району, – повідомляють у відділі з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики.

– На сучасному етапі розвитку України актуальним є зміцнення її обороноздатності та захист територіальної цілісності. За таких умов, головна увага керівництвом держави приділяється комплектування Збройних Сил України. Військовослужбовець за контрактом – це важлива ланка обороноздатності країни, що піклується про забезпечення цілісності і недоторканості нашої держави, відповідальна, мотивована та активна людина, здатна проявити себе у військовому житті. У Ківерцівському районі прийнято програму підтримки військовослужбовців, які зголошуються на контрактну службу в ЗСУ. Кожному виділяється матеріальна допомога 5 тис. грн з районного бюджету та, відповідно рішень місцевих рад, ще додається від двох до п’яти тис. грн, – зазначив Юліан Таранчук.

Обговорено заходи з активізації залучення та відбору громадян України для проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України на березень поточного року.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024