Василь Столяр: директор Ківерцівського нацпарку заслуговує на звільнення

14 Березня 2018, 10:50
Василь Столяр 5885
Василь Столяр

Голова постійної комісії Волинської облради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, директор комунального підприємства облради «Волиньприродресурс» Василь Столяр вважає, що Ігор Квач заслуговує на звільнення з посади.

У вівторок, 13 березня, посадовець понад годину спілкувався з журналістами в приміщенні Прес-центру органу самоврядування області, – пише ВолинськаГазета.

Під час відвертої та предметної розмови Василь Андрійович оприлюднив чимало важливої для громади та цікавої для журналістів інформації. 

Для багатотисячної армії волинських мисливців, які після завершення сезону полювання змушені сховати рушниці та іншу вогнепальну зброю до наступних ловів, важливо знати про позицію Василя Столяра та його однодумців щодо розвитку мисливської галузі на Волині.

Зокрема, він вважає, що директор Ківерцівського національного природного парку «Цуманська Пуща» Ігор Квач заслуговує на звільнення з посади через багато вагомих причин. Одна з них – відмова від ведення мисливського господарства, що стало доброю практикою на заповідних територіях у Шацькому національному природному парку та НПП «Прип’ять-Стохід». 

Бо ведення господарства – це не організація полювання, а постійний догляд за звірами та птахами в заповідних місцинах, який сприяє розвитку популяції.

Коментарі
17 Березня 2018, 01:42
Директор "Цуманськоі пущі" заважае проводити "царські полювання" і гонить браконерів як обласних так і киівських. Тому депутати які по своему люблять природу пропонують зняти директора. Вони вистріляли більше сотні оленів восени а директор не йде з ними на зговір і заважае розважатись. Звичайно треба зняти.Пропоную директором поставити бувшого очільнка лісників і столяр буде задоволений.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024