Ківерці: серед білого дня нелюд відстрілював собак

16 Березня 2018, 12:01
Фото ілюстративне 3327
Фото ілюстративне

У Ківерцях на вулиці Незалежності чоловік серед білого дня стріляв у бродячих псів.

Про це у групі «Ківерці» в мережі Facebook пише ківерчанин Олександр Коржов

«Сьогодні наблюдав таку картину: на вулиці Незалежності навпроти колишньої бібліотеки СШ №! молодий чоловік періодично виходячи зі своєї хати стріляв з воздушки по проходячим мимо псам», – написав він. 

За словами чоловіка інцидент відбувався саме в той час, коли люди йшли з роботи додому та забирали своїх діток з дитячого садочка. 

«Я сам проїжджаючи на велосипеді зупинився розмовляти по телефону як в радіусі від мене в 6-8-ми метрах пролітали ці кулі», – пише Олександр. 

Виходить так: сьогодні він стріляє нагло собак, які пробігають, а завтра буде стріляти по дітях, які проходять», – обурюється автор посту.

Коментарі
16 Березня 2018, 14:51
З однієї сторони це погано , а з другої , ви бачили скільки тих собак бігає біля ЖД та і не тільки , зграї по 5-7 собак , в той час коли діти ідуть з тої самої школи і садочка. Хай влада щось робить з цим. Може в нього і власні причини були , можливо собаки покусали його чи родичів і тд.
16 Березня 2018, 16:30
Я тeж за тe щоб цих собак повистрeлювати! Ну звісно нe на очах у всі тому числів і дітeй. Так скода цeж собаки нівчому нe винні. А з другоі сторони коли гуляєш з малeнькою дитиною то дужe боішся, щоб ці собаки нe накинулися і покусали твою дитину, яка важливіша в мільйон раз тих собак!
16 Березня 2018, 18:00
"Собачатники" будуть трендіти в своєму стилі поки не стикнуться колись ввечері з "добротою,красотою і любов'ю" тих тваринок.
17 Березня 2018, 10:52
Як так шкода собак,то забери додому! По вулиці страшно ходити, кидаються!Якщо владі байдуже, то хтось щось має робити.
17 Березня 2018, 15:33
Так він відстрелював не тому що вони йому загрожували...., а зручно вмостившись в кріселку, задовольняючи свої "мисливські" інстинкти і радуючить як вони скавулять і тікають після вдалого попадання....Якщо б в цілях самооборони-тоді нема питань
17 Березня 2018, 21:11
Відстріл однозначно потрібен.Іж вже стільки розвелося жах.На це потрібно звернути увагу місцевій владі)))))))
17 Березня 2018, 21:28
Він стріляв взагалі не по бродячих собаках а по сусідській яка бігала навіть зовсім не біля його забору а через дорогу біля свеї доми і собака була невеличка та не агресивна, а втой час йшли діти по вулиці яких забирали батьки з садочка а нелюд періодично вибігав зі своєї хати паро разів стріляв потирав свої руки і єхидно посміхався а коли проїжджала машина в яку він чуть не влучив то бистренько присідав ховаючись за своїм забором потім ховався в хаті і через паро хвилин вибігав знову...
18 Березня 2018, 17:11
I правильно робив,понавiшують клiпс собакам(типу вони iх перевiрили вiд сказу),а iх понаплоджувалося,що страшно пройти i на автовокзвлi,i на базарi, та й взагалi....Забери собi додому " писака",ще на тебе зграею не нападали,я так зрозумiв!!!!!
30 Березня 2018, 13:57
Ну так законодавство забороняє відстріл,луцька собачатня вішає кліпси і назад вертає їх.влада платить великі бабки за ті кліпси,бо іншого виходу нема.а цей красавчик вирішив боротися своїми методами)))
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024