Ківерці: усі конфесії об’єднала молитва за мир

26 Березня 2018, 17:22
3520

У місті Ківерці 25 березня відбувся міжконфесійний об’єднавчий молебень за мир в Україні.

Враховуючи рішення Ради церков Ківерцівського району основну молитву здійснили представники церкви «Спасіння» християн віри євангельської п’ятидесятники. Першим до слова було запрошено завідувача відділом євангелізації Волинського об єднання церков ХВЄ Володимир Гусак, – повідомляють у відділі з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики.

– Ми готуємося до Воскресіння Христового духовно в ці дні ми просимо прощення за гріхи, молимось за спасіння душ наших,  ще раз переглядаємо ті моменти та сторінки життя, коли ми жалкуємо за своїми діями і бачимо, що у майбутньому маємо слідувати за Христом і намагатися наслідувати Його вчення, – підсумував пастор церкви «Спасіння» (ХВЄП) Василь Гламазда.

Участь у спільній молитві взяли представники конфесій Ківерцівського району: настоятель Свято-Покровського собору УПЦ КП м.Ківерці, протоієрей Іван Семенюк, пастор церкви ЄХБ «Віфлеєм» Олександр Троцюк, пастор церкви «Царство Боже» в Україні Олександр Рудинець, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ отець Ігнатій Гвоздик.

Молилися ми за мир в Україні, за тих, хто стоїть на обороні нашої держави на сході, щоб вони усі повернулися до своїх домівок, щоб було менше сиріт та вдів. Тому наше серце сьогодні б’ється разом з ними, наші думки до Бога, щоб вони вистояли і відстояли суверенітет держави, щоб завершилися бойові дії і ми зажили у мирі та злагоді.

Надзвичайно хвилюючі відчуття викликали в учасників заходу пісні у виконанні інструментального ансамблю «Євангелист» з Луцька.

Завершили дійство виконанням спільної молитви «Отче наш».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024