Жителі Липного тонуть у болоті

27 Березня 2018, 18:47
5240

Жителі села Липно Ківерцівського району потерпають від непрохідної багнюки. Люди кажуть, покриття понівечили лісовози, які цілими днями возять деревину. Щойно зійшов сніг, як зникла й дорога. Найгірший кілометр шляху, що веде до лісу. Вибратися звідси – справжній екстрим. Суцільне болото навіть немає як обійти.

Назвати це дорогою навіть язик не повертається. Але іншого шляху немає. Ось так по коліна у болоті діти щодня ходять до школи. А от швидка і автобус їхати сюди навіть не ризикують. У лісівників нині гаряча пора. Зараз вирубують кілька ділянок неподалік села. А дорога через Липно для них найзручніша. Люди кажуть, везуть по кількадесят тонн за раз, передає ICTV.

Пробиратися через таке болото людям вже не сила. Тож заблокували шлях лісовозам і тепер не пускають трактори з деревиною через їхнє село, бо дорогу понівечили, а ремонтувати не поспішають.

Відсьогодні лісовози через Липно не їхатимуть, запевнив головний інженер місцевого лісгоспу,  щойно побачив нашу камеру. І хоча ділянок під вирубку ще багато, шукатимуть інші шляхи. Та люди не вірять. Зчиняється сварка.

Гроші на ремонт дороги у Липному назбирали і в місцевому бюджеті, каже староста села. Та якщо лісовози їздитимуть тут і надалі, гроші підуть на вітер. Селяни більше не пропустять жодного лісовоза, тож лісівникам радять не хитрувати і не випробовувати їхнього терпіння. Щойно підсохне дорога, вимагатимуть обіцяного ремонту.

 

Коментарі
29 Березня 2018, 00:39
жителі села берестяне придтримоють жителів липного
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024