Ківерцівська служба зайнятості сприяє тимчасовому працевлаштуванню

28 Березня 2018, 10:00
В ході зустрічі: Микола Музичук, Михайло Марчук та Анатолій Сокол 2133
В ході зустрічі: Микола Музичук, Михайло Марчук та Анатолій Сокол

Тимчасова зайнятість – старт для отримання постійної роботи.

Саме так стверджує провідний фахівець з питань зайнятості Тетяна Красівова.

«У цієї справи є три сторони: безробітний – служба зайнятості – роботодавець, – розповідає пані Тетяна. – Та у кожного є своя мета: у безробітного – знайти собі роботу, у служби зайнятості – сприяти йому в цьому, а в працедавця – створити робоче місце. Коли роботодавець має вільне робоче місце на короткий час, тобто немає можливості прийняти працівника на постійне робоче місце, то можна вийти зі становища за рахунок тимчасової зайнятості».

В цілому роботи тимчасового характеру є для служби зайнятості одним із засобів реалізації політики зайнятості населення.

Фахівчиня розповіла, як ця політика виглядає на конкретній справі. У понеділок, 26 березня, цього року відбулася робоча зустрічі директор Ківерцівського РЦЗ Миколи Музичука, начальника відділу взаємодії з роботодавцями Михайла Марчука та керівник ФГ «Золота Нива» Анатолія Сокола.

В зв'язку із зміною технології виготовлення продукції ФГ «Золота Нива» виникло питання у виконанні певного обсягу робіт, що передбачає залучення додаткової, тимчасової робочої сили. В результаті зустрічі було
домовлено, що роботодавець подає до служби зайнятості заявку із зазначенням відповідних вимог, а в свою чергу служба зайнятості направить на підприємство безробітних громадян для виконання цих робіт.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024