У Ківерцівському районі ліквідують підтоплення

28 Березня 2018, 10:16
Ліквідація підтоплення у Дерному 2134
Ліквідація підтоплення у Дерному

З підвищенням температури повітря розпочалося інтенсивне сніготанення та зростання рівня води у водоймах району. 

По це йдеться на сайті РДА.

Хоч на водних об’єктах спостерігається льодостав, рівень води в них почав підвищуватись. Найбільш помітно це на річках Стир та Конопелька. Цьогорічні снігопади створили значні обсяги запасів снігу на території сіл та селищ району. Вони стали причиною підтоплення подвір'їв та вулиць у селі Дерно.

На виконання рішення районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрацією разом з районним відділом управління держслужби надзвичайних ситуацій України у Волинській області та органами місцевого самоврядування здійснюється постійний моніторинг гідрологічного стану на водних об’єктах та на території району.

«Протягом 26-27 березня рятувальниками району проводяться заходи по ліквідації наслідків підтоплень у селі Дерно. Як поінформував сільський голова Олександр Гуч, найбільше постраждала центральна частина села. Затоплено вулицю Спеціалістів та п'ять присадибних ділянок. Рятувальники відкачують воду у спеціальні відвідні рови. Роботи продовжать до ліквідації повені», – розповідає начальник Ківерцівського РВ ДСНС України у Волинській області Андрій Кузьмов.

Стан вулиць у селі Дерному через підтоплення
Стан вулиць у селі Дерному через підтоплення

Протягом 26-27 березня рятувальниками району проводяться заходи по ліквідації наслідків підтоплень у селі Дерно
Протягом 26-27 березня рятувальниками району проводяться заходи по ліквідації наслідків підтоплень у селі Дерно

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024