Керівники району вшанували пам'ять Василя Мойсея

28 Березня 2018, 14:18
Керівництво району біля пам’ятного знаку Героїв Небесної Сотні 2856
Керівництво району біля пам’ятного знаку Героїв Небесної Сотні

Хвилиною мовчання, запаленою лампадкою та квітами, покладеними до підніжжя меморіальної дошки Героям Євромайдану біля пам’ятного знаку Героїв Небесної Сотні голова РДА Валерій Ткачук, Ківерцівський міський голова Володимир Жгутов та його заступник Ольга Поліщук пом’янули Героя України, нашого земляка – Василя Мойсея.

Про це йдеться на сайті РДА.

«Сьогодні, 27 березня 2018 року, Василю Мойсею виповнилося б 26 років, – зазначив голова РДА Валерій Ткачук. – Тому в цей день ми зібралися тут, щоб вшанувати світлу пам’ять нашого земляка. Він віддав своє життя, щоб ми могли жити по-іншому, піднятися з колін і відчути себе господарями на своїй землі».

«Обов’язок кожного з нас – зробити все, щоб велика жертва Героїв «Небесної сотні» не була марною. Ми маємо жити чесно, справедливо, боронити правду, втілювати в життя ідеї Майдану. Адже щоденно Герої «Небесної сотні» очима своїх батьків дивляться, як ми продовжуємо їхню справу та чи гідні ми тієї жертви, яку кожен з них приніс заради кращого майбутнього України»,  –  сказав Володимир Жгутов.

Нагадаємо, що Василь Мойсей загинув на Майдані. Помер  у київський лікарні. Снайперська куля смертельно пошкодила грудну клітку – цивільний бронежилет не врятував хлопця. Сталося це 20 лютого. Василя Мойсея поховали 23 лютого на  Меморіалі Слави у Луцьку.

Василь Мойсей
Василь Мойсей

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024