Ківерцівські боксери змагалися у пам'ять про загилого Віктора Мандзика

29 Березня 2018, 12:20
Микола Прокопчук та Григорій Трофимчук 3728
Микола Прокопчук та Григорій Трофимчук

Ківерцівські боксери показали себе на матчевій зустрічі, присвяченій пам'яті Віктора Мандзика.

Про це Район.Ківерці розповідає тренер Олександр Грабовський.

У суботу, 24 березня, у Луцьку відбулася міжнародна боксерська матчева зустріч збірних команд КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради» (Україна) та БК «Печера Лева» місто Зембіце Республіки Польща.

У ній взяли участь юні ківерцівські боксери, вихованці Ківерцівської дитячої та юнацької спортивної школи відділення боксу Микола Прокопчук та Григорій Трофимчук. Спортсмени успішно виступили на матчевій зустрічі з полськими боксерами.

До слова, турнір був присвячений пам'яті майстра спорту України з боксу, учасника АТО, співробітника Служби безпеки України, капітана Віктора Мандзика.

Віктор Мандзик з 13 років почав активно займатися боксом. Багаторазовий переможець та призер багатьох міжнародних та всеукраїнських змагань з боксу. 

Під час служби у Волинському відділі ЦСО
«Альфа»​ став найкращим стрільцем відділу, членом збірної команди УСБУ у Волинській області з рукопашного бою. Через серйозну травму Віктор перейшов в оперативний підрозділ.

З січня 2015 року Віктор Мандзик перебував у зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій області, особисто брав участь в затриманні озброєного терориста.

Загинув 21 березня 2015 року у місті Волноваха, виконуючи свій професійний та громадянський обов'язок.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024