Поліцейський,що врізався в маршрутку у Дачному, був п'яний

29 Березня 2018, 19:15
Авто ківерцівського поліціянта 9678
Авто ківерцівського поліціянта

ДТП за участю маршрутки №107 Луцьк-Ківерці марки Еталон та п'яного поліцейського на автомобілі Mercedes-benz сталася поблизу села Дачне Ківерцівського району.

Про це повідомив у Фейсбуці користувач Діма Діма, – пишуть Волинські Новини.

«ДТП за участі п’яного поліцейського! Водій втікав з місця пригоди за допомогою своїх колег», – йдеться у дописі.

Автомобілі отримали механічні ушкодження. У поліції факт ДТП підтвердили. Чи поліціянт був у стані алкогольного сп'яніння – ні підтвердити, ні спростувати не можуть. Також повідомили, що буде призначено службове розслідування за цим фактом.

Як розповіли журналістам очевидці події, громадські активісти об'єднання «АвтоЄвроСила» наздогнали учасника ДТП, який намагався втекти. Він виявився поліційським. На місце події приїхала поліція, протокол не склали і його відпустили. Після цього громадські активісти вирушили до відділку поліції як свідки.

«Водій на «бляхах» врізався в маршрутку та з’їхав у кювет. Це побачили громадські активісти й зупинилися. Але водій став тікати в сторону Липин, його наздогнали та привезли назад. Коли на місце події приїхали поліцейські, то взялися його «відмазувати», бо він свій – поліцейський. Під’їхала і власниця маршрутки, яка сказала, щоб їй винуватець заплатив 370 доларів – і всі розходяться, претензій немає. Під’їхав на місце аварії й батько учасника ДТП, який стверджував, що саме він був за кермом. Після цього поліція відпустила учасника аварії, машину дістали з кювету. Це обурило громадських активістів із «Євро Волинь», «Автомайдан», і вони поїхали в Ківерцівський райвідділ, дали свідчення, показували відеодокази. У райвідділі керівник підтвердив, що це був працівниик поліції», – розповідає учасник подій.

У Фейсбуці активіст «Автомайдану Волині» Радим Романюк повідомив, що працівник ківерцівської поліції зіткнувся з маршруткою «Луцьк – Ківерці», після чого залишив місце пригоди.

«Зараз його намагаються підмінити на тверезого водія. Громадськість проти такого проти. Вимагаємо до притягнення до відповідальності керівництво Ківерцівського райвідділу поліції», - каже Радим Романюк.

Активіст Сергій Поха повідомляє, що машину просто кинули на місці пригоди, після чого авто забрали поліцейські.

«Водій був «готовий». На моїх очах забирав його працівник поліції. Працівники поліції прикривали правопорушення», – каже одна з очевидців аварії та на доказ цього демонструє відео.

1

 

Коментарі
30 Березня 2018, 10:11
Як прикривали так і прикривають!!! Хабарники!!!
30 Березня 2018, 20:56
Завтра вип'є і зіб'є людину і теж відмажуть. Тварюки!. Проїздила повз. Хтось його там колошматив,видно мало,добре треба було дати,щоб до кінця життя не пив!!!
31 Березня 2018, 01:09
Мусор мусора прикриет а холопав на дорогах будут угнетать и дальше... И у кого правди искать или всем у мусора податса связи и судить некого будет
31 Березня 2018, 18:21
Радім Романюк сам працював в міліції, найбільший хабарник за що і вигнали. А тепер він в Євросилі? Позорнік.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024