Ківерцівська служба зайнятості профорієнтує людей з інвалідністю

03 Квітня 2018, 10:30
1633

Для підвищення мотивації до зайнятості, ознайомлення з перспективами зайнятості осіб з інвалідністю, додатковими гарантіями працевлаштування та соціальними послугами, які надає служба зайнятості в Ківерцівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості пройшов семінар за участю осіб з інвалідністю.

Про це Район.Ківерці повідомила провідний фахівець з профорієнтації Любов Мартинюк.

Фахівчиня розповіла про можливість проходження професійного навчання, зокрема у центрах професійно-технічної освіти та додатковими соціальними гарантіями щодо працевлаштування осіб з інвалідністю.

Акцентувалася увага на тому, що потрібно будувати власну стратегію пошуку роботи. Адже особи з інвалідністю можуть бути і стають повноцінними, активними працівниками, які здатні надихати багатьох своєю невтомною працею.

До заходу долучився головний спеціаліст відділу Ківерцівського бюро правової допомоги Микола Раулець, який ознайомив присутніх з правоосвітницьким проекту Міністерства юстиції України «Я маю право!» Присутні ознайомились з видами послуг, що надаються бюро безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема прийняття спадщини, стягнення нарахованої , але не виплаченої заробітної плати, поновлення на роботі, зняття з реєстрації , правові орієнтири для дитини та інше та отримали буклети з контактами Ківерцівського бюро правової допомоги.

На зустрічі
На зустрічі

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024