У Ківерцях дворові футболісти позмагалися за «Grand», «Silver» та «Bronze Cup»

03 Квітня 2018, 11:08
2341

31 березня у місті Ківерці стартував перший турнір на відкритих майданчиках під егідою Асоціації дворового футболу (АДФ) Волині. Хоча він тривав всього один день, організатори приготували досить цікавий формат змагань. Колективи були розподіленні на 4 групи по 3 команди, відповідно до зайнятого місця у групі команди змагалися за: «Grand», «Silver» та «Bronze Cup» турніру.

Про це йдеться на сайті АДФ Волині.

Заявкова кампанія на турнір була дуже активною. Загалом бажання взяти участь виявило 20 колективів з усієї області, але через щільний графік організатори змушенні були відмовляти колективам. Відзначимо, що до старожилів ліги долучились також новачки. Надзвичайно приємно, що долучилась команда з Локачинського району – «Луга Козлів».


 

Вболівальники, котрі впродовж дня підтримували команди, мали можливість насолоджуватися цікавими матчами турніру. Емоції та бажання до перемоги вирували впродовж дня та розганяли дощові хмари навколо майданчика.

Отож, за підсумками відбіркових матчів до третього за рангом фіналу потрапили «Іскра» (Луцьк) та «Альянс» (Рожище). 

У «Silver Cup» зустрілися «Духче» (Рожищенський район) та «ВолиньСталь» (Луцький район). Так «срібний» кубок відправляється у Рожищенський район.

«Grand Cup» подарував глядачам справжній дух фіналу, яскраві швидкості, шалені емоції та зрештою камбек у виконанні «Сахарадо». Гра була досить насиченою та цікавою та завершилась з рахунком 2-1 на користь Сахарадо. 

По завершенню турніру, було проведено церемонію нагородження, де кращі гравці та команди отримали пам’ятні нагороди з рук голови Асоціації дворового футболу Волині Миколи Озюка.







 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024