Головування в Ківерцівській міськраді пропонують зробити поіменним

04 Квітня 2018, 09:40
1200

Член виконавчого комутету Ківерцівської міської ради Андрій Медвідь пропонує запровадити в міськраді поіменне голосування.

 Про це він повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook.

Зазначимо, що Регламентом Ківерцівської міської ради не передбаче непоіменне голосування. Таке голосування, на думку пана Медведя, не є прозорим. Тому він пропонує внести зміни до Регламенту. Перше, що вимагає посадовець – проводити головування поіменно. Далі – обов'язково висвітлювати результати голосування на офіційних сайтах та в ЗМІ. 

За словами пана Андрія на сьогодні виконавчий комітет нашої міської ради приймає рішення без такого поіменного голосування. І розповідає, чому таке голосування є важливим. 

«На сьогодні чинним законодавством України до компетенції місцевих рад відносяться питання встановлення окремих тарифів на житлово-комунальні послуги (каналізування, вивезення сміття і т.д.), які приймаються рішенням більшості членів виконавчого комітету. Враховуючи соціально-економічний стан наших мешканців, необхідність знати результати поіменного голосування членами виконавчого комітету та несення відповідальності перед жителями міста за прийняті рішення», – пояснює депутат.



 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024