Ківерцівські рятувальники нагадують про безпеку у Великодні свята

07 Квітня 2018, 11:30
2421

Ківерцівський РВ Управління ДСНС у Волинській області звертається до священнослужителів та парафіян: дотримуйтесь правил пожежної безпеки у релігійних закладах.

Про це інформує Ківерцівський РВ У ДСНС України у Волинській області.

Напередодні свята Воскріння Господнього для запобігання виникнення пожеж у культових спорудах об’єднали  свої зусилля Служба порятунку «101» та священослужителі. Проведено спільні профілактичні та застережні заходи щодо недопущення вогняної стихії у храми району. У релігійних конфесіях навчають своїх парафіян бути завжди обачними, уважними до власної безпеки та безпеки ближнього свого, застерігають від необережного поводження з вогнем.

Рятувальники у свою чергу наголошують на суворому дотриманні правил пожежної безпеки в побуті та під час богослужінь у церквах, важливості забезпечення релігійних закладів первинними засобами пожежогасіння та системами протипожежної автоматики.

Ківерцівський РВ Управління ДСНС у Волинській області звертається до священнослужителів: дотримуйтесь правил пожежної безпеки у релігійних закладах, будьте обережні при користуванні відкритим вогнем, по закінченню Богослужіння вимикайте електричні прилади. Пильнуйте за справністю електричних мереж, забезпечте наявність у храмах достатньої кількості вогнегасників! 

«Ще раз звертаємось і до всіх волинян: будьте вкрай обережні у поводженні з вогнем, дотримуйтесь правил безпеки для власного блага! Свято бережіть найвищу цінність, даровану Богом, – людське життя!» – застерігають вогнеборці.


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024