Ківерці: у центрі зайнятості розповіли про переваги сезонних робіт

08 Квітня 2018, 10:14
1744

У Ківерцівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості проведено зустріч з роботодавцями на тему: «Організація громадських та інших робіт тимчасового характеру».

Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями ознайомили присутніх про основні переваги робіт тимчасового характеру, як для роботодавців, так і безробітних, що перебувають на обліку в службі зайнятості. Наголосили, що такі роботи вирішать проблему не тільки тимчасової, але й в перспективі дозволять отримати постійне місце праці. Адже під час проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру, роботодавець має можливість оцінити професійні навички найманих осіб.

Роботодавці своєю чергою ознайомили з сучасними технологіями, які використовує служба зайнятості у своїй роботі: впровадження сервісу електронної реєстрації безробітних, створення електронного кабінету роботодавця, запровадження відеорезюме для тих, хто шукає роботу, та скайп-співбесіди з роботодавцями, дозволяють співпрацювати зі службою зайнятості на відстані.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024