Питання стану доріг у Карпилівці та Липному вирішуватимуть у Волинській ОДА

13 Квітня 2018, 08:00
На пікеті біля стін ОДА 1976 Джерело: Волинські Новини
На пікеті біля стін ОДА

У Волинській обласній державній адміністрації (ОДА) долатимуть наслідки волинського бездоріжжя.

З таким запитом до керівництва ОДА звернулася народний депутат від Ківерцівщини Ірина Констанкевич, – повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

Чи не найболючішим питанням для місцевих жителів є стан місцевих доріг.

Нагадаємо, нещодавно поблизу будівлі Волинської обласної державної адміністрації зібралося кілька десятків людей з села Карпилівка Ківерцівського району, яким вже не сила терпіти, адже автобуси навідріз відмовляються їхати жахливими дорогами, а місцеві діти не можуть дістатися до школи.

Чи не в кожній другій сім’ї у Карпилівці виховують по п’ять і більше дітей. А ось відвезти їх до райцентру чи принаймні в сусіднє із селом містечко Цумань до лікаря неможливо. Дорога тут не витримує жодної критики. Йдеться про чотири кілометри шляху.

Удвічі меншу відстань просять відремонтувати жителі віддаленого села Липне, того ж Ківерцівського району, для яких будь-яка поїздка через розбите шосе перетворюється на випробування.

Ірина Констанкевич звернулася до голови Волинської ОДА Олександра Савченка з пропозицією звернути особливу увагу на незадовільний стан доріг.

«Сподіваючись на Вашу рішучість і плідну співпрацю на благо волинян, прошу Вас доручити відповідним структурним підрозділам вивчити стан ділянок доріг: Олика- Личани (на Пітушків), Сильне-Карпилівка- Цумань (на ділянці Клубочин-Сильне- Городище), Карпилівка-Башлики- Ромашківка (на ділянці Ромашківка-Башлики), Карпилівка-Цумань, Завітне-Човниця- Озеро (на ділянці Завітне-Човниця)», – йдеться у депутатському запиті.

Читайте також:

Цуманчани пікутують під стінами ОДА

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024