Ківерцівська швидка допомагала транспортувати хворих із «замінованої» лікарні

13 Квітня 2018, 08:25
2467

У зв’язку з неправдивим повідомленням про замінування Волинської обласної клінічної лікарні з приміщення закладу усіма можливими транспортними засобами, було евакуйовано понад 700 хворих. 

Про це йдеться на сторінці Волинського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф.

Під час евакуації пацієнтів була задіяна максимальна кількість бригад ЕМД. Крім бригад Луцьких міських відділень ЕМД до евакуації хворих долучилися бригади Луцького, Ківерцівського та Рожищенського районних відділень ЕМД.

Усіх важкохворих пацієнтів автомобілями «швидкої» транспортували у інші лікувальні заклади міста Луцька та Луцького району. 

Не дивлячись на те, що до центральної оперативної диспетчерської ЕМД продовжували надходити виклики від громадян, усі з розумінням віднеслись до ситуації, що склалася, адже на момент ліквідації наслідків надзвичайної ситуації вільних бригад ЕМД не було і приймалися в першу чергу тільки екстрені виклики.

Після перевірки приміщення лікарні та прилеглої території на відсутність вибухонебезпечних речовин та предметів, о 20:42 бригади ЕМД розпочали транспортування пацієнтів назад до обласної лікарні, яке завершилось о 00:22.

Нагадаємо, що 11 квітня о 19:15 на лінію екстреного виклику поліції «102» зателефонував невідомий і повідомив про замінування Волинської обласної клінічної лікарні, що в Луцьку. Правоохоронці провели огляд об’єкта та прилеглої до нього території. Замінування не підтвердилося.


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024