30-річна ківерчанка наклала на себе руки

17 Квітня 2018, 11:00
Фото ілюстративне 10441
Фото ілюстративне

30-річна жителька Ківерців звела рахунки з життям, залишивши передсмертну записку, в якій попрощалась з близькими та попросила виховати її 3-річну доньку. Друзі не вірять у самогубство та переконують, що жінці «допомогли» піти з життя.

Трагедія трапилась в неділю, 15 квітня, - пишуть Волинські Новини.

Як повідомили у секторі комунікації ГУНП Волині, жінку знайшли у першій половині дня, виклик надійшов о 12:55. На той час вона була ще живою, медики зуміли «відкачати» її, проте вже в лікарні наступила клінічна смерть. Попередня причина - механічна асфіксія (удушення), проте не через повішення.

З власних джерел журналістам стало відомо, що жінка одягнула на голову пакет. Перед тим залишила передсмертні записки. В поліції підтвердили факт наявності записок.

Жінка була заміжня та працювала у відділі освіти Ківерцівської РДА. Зі слів знайомих, померла завжди була активною, позитивною, і ніхто не міг подумати, що вона піде на такий крок.

«Я її знала ще зі школи. Це настільки була позитивна, світла і весела людина, що я б ніколи не подумала, що вона таке зробить. І ніхто з наших спільних друзів не може зрозуміти, як так сталося. Це остання людина на яку б я могла подумати, що так зробить, ніхто не знає причин», - розповідає її знайома. Та додає, що, можливо, жінці «допомогли» звести рахунки з життям.

Наразі триває слідство, правоохоронці з’ясовують усі деталі інциденту.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024