«Не можу сказати, що все зробимо завтра», – Савченко про дорогу в Карпилівці

18 Квітня 2018, 12:14
1737

Мешканці села Карпилівка Ківерцівського району Волині просять відремонтувати дорогу, яка веде до Цумані.

Про це йшлося у понеділок, 16 квітня, під час робочої поїздки у Ківерцівський район голови Волинської ОДА Олександра Савченка, – пише Волинь24.

Нагадаємо, 29 березня мешканці Цуманської громади прийшли під стіни Волинської обласної ради, аби вимагати ремонту дороги.

За словами місцевих жителів, повз село проїжджають завантажені лісовози, тому в лісівників просили хоча б щебінь для дороги, аби покращити ситуацію. Загалом потрібно 600 тонн щебеню. Після звернення начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко пообіцяв виділити 100 тонн. Нині ж є лише 80 тонн.

Сільський голова Карпилівки Юрій Федорчук розповів, що дорогу Карпилівка-Цумань не ремонтували вже 32 роки. Її протяжність – 1,1 кілометра. 

«Зважаючи на відсутність нормального автошляху, людям проблематично діставатися до лікарні чи обласний, районний центри», – сказав він.

«Лісівники возять дерева, розбивають дороги, тому повинні брати участь у співфінансуванні робіт. 600 чи не 600 тонн, але мають виділити щебінь. Це стосується не тільки лісівників, а й аграріїв. Грейдер знайдемо. Дороги – це проблема. Але школи, як, наприклад, у Башликах, потрібно робити в першу чергу. Не можу сказати, що все зробимо завтра. Я звик за словами відповідати. Але зробимо все можливе», – зауважив голова ОДА Олександр Савченко.

Курява здіймається на кілька метрів
Курява здіймається на кілька метрів

На зустріч з головою ОДА прийшло півсела
На зустріч з головою ОДА прийшло півсела





 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024