Ківерцівські підприємці-початківці захистили бізнес-плани

20 Квітня 2018, 08:00
2485

У Ківерцівській філії Волинського обласного центру зайнятості закінчили своє навчання підприємці-початківці.

Про це Район.Ківерці повідомляє фахівчиня з профорієнтації Любов Мартинюк.

Організація власної справи – це один із видів зайнятості, коли людина забезпечує себе роботою самостійно, а також може створювати робочі місця для інших громадян. Служба зайнятості здійснює орієнтацію на підприємницьку діяльність, виявляє потенційних підприємців та всіляко підтримує підприємницьку ініціативу безробітних громадян.

У вівторок, 17 квітня, на базі Ківерцівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся випуск першої групи в цьому році та захист бізнес-планів майбутніх підприємців, які навчалися від Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Успішний захист бізнес-планів продовжило урочисте вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації. Свої побажання майбутнім підприємцям висловили директор центру зайнятості Микола Музичук, викладачі Неля Кінах,Оксана Томчук, Микола Хамулка та методист Рівненського ЦПТО ДСЗ Наталія Місюра.

Під час навчання слухачі плідно працювали над реалізацією своїх ідей щодо підприємницької діяльності та над створенням бізнес-планів. Майбутні бізнесмени вивчали економіку приватного бізнесу, основи бухгалтерського обліку, менеджменту, маркетингової діяльності, систему оподаткування  та звітність. Різноманітна тематика бізнес-ідей свідчить про постійне оновлення малого підприємництва як такого, про пошук безробітними своєї ніші на ринку праці не дивлячись на складні економічні умови нашого часу.

Сфери діяльності майбутніх підприємців досить різні: «Надання манікюрних послуг», «Інтернет-магазин з продажу дитячого одягу», студія краси «Олена», торгівля
канцелярськими товарами"», салон візажу та стилю, ремонт та пошиття одягу та інші.

«Випускники цієї групи – це ризиковані, самостійні люди, які прагнуть нових перспектив і звершень. Успіхів у вашому бізнесі та впевненості у ваших діях!» – зазначають у службі зайнятості.




 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024