Ветерани праці слухали пісні у Ківерцівській книгозбірні

22 Квітня 2018, 10:26
Ветерани праці 2861
Ветерани праці

У середу, 18 травня, у Ківерцівській районній бібліотеці для дорослих на свято української пісні «Родом з маминої пісні» зібралися шанувальники пісні – члени клубу «Зустрічі без прощань…».

Про це пишуть на сайті Ківерцівської РДА.

Ведучі запросили присутніх поринути в чарівний світ української пісні. Зворушливо звучали музичні твори у виконанні народного аматорського ансамблю народної пісні «Перевесло» (керівник Оксана Поян), народного аматорського вокального тріо «Журавлина» (керівник Лілія Шульська), народного аматорського фольклорного ансамблю «Толока» (керівник Тетяна Бурмака), народного аматорського вокального ансамблю «Волиняни» (керівник Андрій Максимюк), аматорського чоловічого квартету «Жайвір» (керівник Сергій Лесик).

Учасники заходу переглянути книжкову виставку «Пісня – душа народу», поспілкувалися, спільно з артистами поспівали українських пісень. 

Захід відбувся за підтримки територіального центру соціального обслуговування населення та районного будинку культури імені Михайла Ковальова. 

«Найціннішим духовним скарбом, гордістю і красою українського народу з давніх-давен є пісня. З нею прокидались і лягали спати, з нею раділи та сумували, кохали й розставалися назавжди. Приємно, що районна книгозбірня завжди популяризує і українську пісню, і українське слово», – зазначає начальник сектору культури та туризму Галина Слатініна.

«Ми завжди намагаємося підготувати для ветеранів цікаві заходи. Вони мають можливість ознайомлюватись з новинками літератури, взяти для читання нові газету, книгу чи журнал. Навчаємо пенсіонерів комп’ютерної грамотності. Кожен може знайти для себе, щось цікаве, поділитися своїм захопленням», – розповідає директор бібліотеки Любов Михальчук.

Колектив Районного будинку культури
Колектив Районного будинку культури

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024