Кубкові матчі АДФ Волині: тріумф команди «Шігірюм» на ківерцівському майданчику

23 Квітня 2018, 12:53
Дворовий футбол 2486
Дворовий футбол

Асоціація дворового футболу Волині продовжує підготовку до регулярного чемпіонату, котрий стартуватиме в кінці травня, організатори готують масу нововведень, одна з них – це регулярний чемпіонат у двох лігах, також паралельно проводитимусь змагань для дітей у вікових категоріях U-12, та U-16.

Отож старт кубкових поєдинків підтвердив яскраві наміри оргкомітету вдосконалення та розвитку аматорського спорту, шість колективів отримали нагороди за підсумком кубкових поєдинків.

Кубкові матчі проходили у цікавому форматі, спершу колективи розділили у дві групи по чотири команди, далі відповідно до зайнятого місця у групі змагалися за 3 кубки у відповідно за рангом. У фіналі «Bronze Cup» зустрілися «ГПЗ» та «Козаки» (Ковель), гра була досить динамічна, відзначимо самовідданість кавельчан, адже команда приїхала у складі 5и людей, та зуміла нав’язати боротьбу колективам, але все ж досвід Лучан, та вправні заміни взяли своє перемога 3:5

Фінальний поєдинок «Silver Cup» дарував хороші сподівання для перемоги колективу «WestNet», адже команда вправно, турнір за турніром, крокувала до бажаного трофею, лучанам випала нагода зустрітися у дербі з «Іскрою», гра була непоступливою, адже обидві команди розуміли, чого варта помилка, висновку 0-0 та серія пенальті, де фортуна посміхнулася «WestNet» – 5-4!

Не менш драматичний був фінальний поєдинок у «Grand Cup», де зустрічалась «Кременець» та «Шігірюм» (Прилуцьке), з перших хвилин поєдинок проходив перевагою колективу з Прилуцького, у підсумку колектив впевнено тримав перевагу у два м’ячі, але за хвилинку до завершення матчу колективу з Кременеця, вдалося спершу скоротити відставання, а згодом перевести матч у серію пенальті – 3-3!

Камбек вдався, матч походив за мотивами кращих фіналів світу, але все ж доля була на боці «Шігірюма» перемога у серії 3:2 та звучання пісні «Шігірюм-Шігірюм» ще довго лунав над Ківерцівським майданчиком.

Після завершення матчів голова АДФВ Микола Озюк нагородив кращих гравців та колективи, пам’ятними відзнаками та кубками.




 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024