Олика: старшокласникам розповіли про захист прав і обов’язки

06 Травня 2018, 12:00
1492

Інформаційний захід відбувся у рамках реалізації проекту «Я маю право».

З метою формування високого рівня правової культури та правосвідомості, сприяння підвищенню рівня знань дітей Ківерцівського району щодо реалізації та захисту своїх прав, начальником відділом з питань соціально-правового захисту та попередження правопорушень серед дітей служби у справах дітей райдержадміністрації М. Супоровським, старшим інспектором Ківерцівського районного відділу з питань пробації К. Дембіцькою, начальником відділу Ківерцівського бюро правової допомоги В. Ольшевською, директором РЦСССДМ О. Нікітюк було організовано проведення заходів інформаційного та правоосвітнього характеру «Я маю право!» в ЗОШ І-ІІІ ст смт Олика.

Під час проведення заходів, бесід з учнями надавались роз’яснення щодо їх обов’язків та захисту своїх прав, – повідомляють у відділі з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики РДА.

Окрім того, було зосереджено увагу учнів на відвідуванні занять у школі, недопущенні вживання неповнолітніми алкогольних напоїв, тютюнових виробів, наркотичних та психотропних речовин, обмеженого часу їх перебування у  вечірній час на дискотеках, в торгових закладах, недопущення вчинення злочинів та крадіжок, що приводить до зростання злочинності в районі серед неповнолітніх.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024