У Тростянці ремонтують будинок культури

12 Травня 2018, 14:00
Тростянецький будинок культури 3404
Тростянецький будинок культури

Тростянецький сільський голова Олександр Ковальчук ще наприкінці минулого року взявся «рятувати» від аварійного стану будинок культури в селі Тростянець.

Про це йдеться на сторінці Тростянецької громади.

Аварійність будинку культури є нагальною проблемою для громади,оскільки він використовується як для надання культурно-просвітницьких послуг населенню громади,так і для проведення загальних заходів (зборів,сходок), залучення художніх колективів для виступів перед населенням.

Як розповів сільський голова,стара покрівля, встановлена майже півсотні років тому, протікала, а через потрісканий шифер до приміщення проникали пліснява і грибок. Клуб осипався на очах,і тому вирішили «рятувати» ситуацію.

За сприяння народного депутата від Ківерцівщини Ірини Констанкевич голови Ківерцівської районної ради Василь Хмілевського та голови районної держадміністрації Євгена Ткачука з державного бюджету було виділено кошти на заміну даху. Завдяки начальнику волинського обласного управління лісового господарства Олександр Кватирко було виділено належну кількість лісоматеріалу для перекриття 890 метрів квадратних даху.

На початку робіт було частково замінено вікна й двері на пластикові, а потім, з метою економії бюджетних коштів, сільським головою організовано бригаду з жителів села та працівників комунального підприємства «Мрія господаря» для проведення робіт з перекриття даху будинку культури. 

Станом на сьогодні будинок культури в селіТростянець має сучасний дах, частково замінені вікна та двері, але попереду ще багато роботи, а саме утеплення стін, виконання внутрішнього облицювання приміщення,фарбування фасаду тощо.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024