Мій реп – це сире м'ясо: ківерчанин видав альбом соціально-політичного репу

13 Травня 2018, 13:38
4245 Джерело: фото Dobra

Репер-аматор з Ківерець RedWest створив цілу збірку треків. Його пісні про проблеми сучасності – реалістичні та правдіві. Сам автор оцінює свій реп як соціально-політичний.

RedWest зізнається, що Verum(MIXTAPE) – збірка треків, які були записані в період 2015-2018 років. Каже, дуже часно в треках трапляється ненормативна лексика та вульгарні слова. Однак, хлопець впевнений: без такого різкого мовлення неможна передати усю суть життя.

«Дуже часто правда буває болісною, неприємною. Ми не хочемо її сприймати і видавати за реальність. Ця правда стосується кожного: мене, вас, друзів, родичів, сусідів, просто знайомих, або не знайомих нам людей», – каже ківерчанин.

Саме таку болісну правду йому вдалося відшукати та вкласти у свій альбом. Хлопець впевнений, його реп - не те, що може сподобатися кожному. Це музика, яка покликана доносити до людей важливі речі.

«Verum – це не позитивні треки, це сире м'ясо. Ви вирішили його скоштувати? Тоді не дивуйтеся, якщо воно вам не сподобається!» – заявляє RedWest.

У відео присутня ненормативна лексика

soundcloud можна знайти тут

Автор: Ольга КИРІЧОК

Читайте також:

Репери-аматори з Ківерець випустили власний трек

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром